Værtsparret

Helle Levring og Ole Vinther er lejrchefer på Gudenåcamping Brædstrup

044.JPG
Hvem er vi:

Vi er et par, der her mødt hinanden lidt sent i livet. Vi har tilsammen 7 børn, som alle er voksne og bor rundt omkring i landet. Lasse, den yngste, bor dog stadig hjemme hos os.
Vi var begge kommet til et sted i livet, hvor vi havde lyst til at få ”foden under eget borg” så at sige, og komme væk for den stressede tilværelse vi havde før, dels i det offentlige og i det private.

Ole: jeg er født og opvokset i Skanderborg uddannet VVS mand.
Indtil vi overtog campingpladsen var jeg salgskonsulent indenfor varmepumper og stokerfyr.
Jeg har 5 børn, hvoraf den yngste stadig bor hjemme. Han hedder Lasse og er sommetider også synlig på pladsen og i butikken. De andre børn er fordelt rundt i landet, lige fra Nykøbing Falster, over Barrit og Horsens til Humlum ved Struer.

Jeg har selv renoveret flere huse, derudover har jeg en stor passion for madlavning, og nyder meget at stå i køkkenet.
Jeg har camperet lige siden jeg fik kørekort, og har været vidt omkring, først med campingvogn, og siden med autocamper. Jeg kendte Gudenåcamping fra flere besøg på kanoture med familien.

Helle: Jeg er barnefødt i Århus, flyttede så til Frederiks i Midtjylland inden jeg som teenager endte i Thyborøn, hvor jeg har boet indtil Ole lokkede mig tilbage til det østjyske.

Jeg har 2 store drenge som bor i Fjerritslev og Thyborøn.
Jeg er vokset op med campinglivet, da jeg har camperet meget sammen med mine forældre, hvilket jeg fortsatte med, med mine egne børn, så vi har været meget omkring med teltet, dog kun i Danmark.

Jeg har igennem rigtig mange år arbejdet som beskæftigelsesrådgiver på sygedagpengeområdet, og har været i forskellige kommuner inden vi blev lejrchefer på fuldtid. Jeg er uddannet kontorassistent og har tidligere arbejdet som regnskabsfører.
Efter vi mødte hinanden, har vi været rigtig meget afsted med vores autocamper og ofte snakket om, når vi var på en campingplads, at livet som lejerchefer nok ville passe os fint, også en dag bød chancen sig jo så.
Vi er rigtig glade for vores stadig nye tilværelse som lejrchefer og glæder os meget til at byde jer velkomne på Gudenå Camping Brædstrup, camping og kanoudlejning

Venlig hilsen
Helle Levring og Ole Vinther