Handelsbetingelser

I det følgende finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af on-line booking.
Du kan bl.a. læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, og hvordan du modtager bekræftelse af din reservation mv.


Priser og betaling
Alle priser oplyst på Gudenåcamping Brædstrups hjemmeside er angivet i danske kroner (DKK), og incl. moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Betaling fremgår vad at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online-booking.
Der er ikke pålagt et gebyr på handel, der foregår gennem online booking.


Information om betaling på internettet
Du er som forbruger sikret i forhold til eventuelt misbrug af dit Dankort på nettet, og derfor er der ikke nogen selvrisiko ved eventuelt misbrug af af Dankort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på internettet på følgende hjemmeside Forbrug.dk.


Booking og bekræftelse af din bestilling
Booking vedrørende camping og kano kan foregå via booking/forespørgselsformular her Booking/Forespørgsel, via online-booking fra vores hjemmeside, ved almindeligt brev eller email, eller pr. telefon.

Der fremsendes bekræftelse via bookingsystem, email eller brev.
Reservationen er først gennemført, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse herpå.
Betalingsfrister og rater fremgår af bookingformularen.


Så snart vi har modtaget din betaling registreres denne på din konto.
Overskridelse af betalingsfrister medfører annullering af reservationen.
Vi bekræfter ikke modtagelse af din betaling.

Bookinger vedrørende hytteudlejning og kanoudlejning betales forud, rater og betalingsfrister oplyses i lejeaftalen. Bookinger vedrørende campingvogn og telt betales ved afrejse.

Når du har gennemført din betaling on-line, kan du printe en kvittering med specifikation af din bestilling som dokumentation for din indbetaling.


Afbestillingsregler
Afbestillingsreglerne er anført på jeres hytte- og/eller kanokontrakt, og/eller på jeres bekræftelse af plads til campingvogn eller telt.

Afbestillingsregler for kanoudlejningr:
Såfremt skriftlig afbestilling foreligger senest 28 dage før startdato, tilbagebetales 50% af 1. rate
Ved afbestilling mindre end 14 dage før startdato bliver indbetalt leje ikke tilbagebetalt.

Afbestillingsregler for Hytter:
Ved afbestilling senere end 21 dage inden lejemålets start, vil indbetalt leje ikke blive tilbagebetalt.


Registrering af oplysninger
Gudenåcamping Brædstrup registrerer dit navn, adresse, og andre oplysninger, som du har givet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men alle registreringer gemmes i 5 år.
Forretningen anvender server cookies og en sikker forbindelse for at sikre de oplysninger, som du har angivet i forbindelse med købet.
Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.


Reklamation
Skulle du ikke modtage din bekræftelse bedes du hurtigst muligt give meddelelse herom på info@gudenaacamping.dk eller telefon 7576.3070.


Når I modtager bekræftelsen på jeres reservationer, bedes I straks kontrollere, at de anførte datoer og andre oplysninger svarer til jeres reservation. Skulle der være opstået en fejl beder vi om besked hurtigst muligt, så fejlen kan rettes og ny bekræftelse fremsendes.


Virksomhedsoplysninger
Gudenåcamping Brædstrup
Bolundvej 4
8740 Brædstrup
Telf: 7576.3070
Email: info@gudenaacamping.dk
Hjemmeside: www.gudenaacamping.dk
CVR:36224509